KLINISCH PROTHESE TECHNICUS

test 6SAMENWERKEN

Een Klinisch Prothese Technicus is een erkend behandelaar die in samenwerking met een tandarts, implantoloog of kaakchirurg zorg draagt voor een perfecte behandeling. De klinisch prothese technicus heeft na de opleiding tandtechnicus een specialisatie gevolgd in gebitsprothese.

A.T.L. heeft als speerpunt om service op hoog niveau aan te bieden. Met een Klinisch Prothese Technicus is er een wisselwerking ontstaan tussen de tandartsen en het laboratorium. De klinisch prothese technicus kan nu starten met het vervaardigen van de nieuw prothese op implantaten. De klinisch prothese technicus verzorgt dus het uitneembare deel en de tandarts / implantoloog het vastzittende deel in het kaakbot.

Steeds meer tandartsen maar zeker ook patiënten kunnen profiteren van de voordelen en de service die een Klinisch Prothese Technicus kan bieden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de combinatie tandarts-tandtechnicus de beste garantie is voor een goede volledige prothese, bieden wij deze formule aan alle tandartsen aan.